Friday, June 17, 2011

Latest Updates from FW~

Salam semua,


Lama rasanya Iffa tidak update FW.com. Maaf ya buat follower yang tertunggu-tunggu latest aktiviti FW. Bukan senang rupanya hendak manage 2-3 website but bagi mereka yang menjadi Fans kami di FB pasti anda semua sentiasa diupdate dengan perkembangan terkini FW.


Baiklah mari Iffa mulakan dengan MOTY Contest:

  1. Pengumuman pemenang telah selamat di buat Mid-May 2011.
  2. Penghantaran hadiah utama telah selesai. Kini cuma tinggal pengiriman voucher untuk hadiah saguhati. Actually kami masih memikirkan either nk berikan voucher printed or digital voucher. InsyaAllah sebelum berakhirnya June kami akan menghantar kesemua voucher.
Next, update on breastpump order:
  1. Semakin ramai yang bertanya availability breastpump secara ready stock. Terus terang Iffa katakan FW telah cuba increasekan units breastpump for every shipment dan ia tetap habis di booking sebelum smp ke Malaysia. Jadi, Pre-order adalah sebaiknya jika anda berminat untuk mendapatkan breastpump dari FW.
  2. Coming stock, 12 x units of Avent Manual(New Model SCF 310/20) ETA 2 weeks. Only 5 Slot available. Jadi bagi anda yang ingin mendapatkan avent manual hanya pre-order yang dibuat melalui e-store FW sahaja yang akan di proses. Mohon Kerjasama semua. Untuk membuat tempahan sekarang sila click di sini.
  3. Relate to item 2, kami ingin menegaskan sekali lagi untuk mengelakkan sebarang masalah, HANYA PRE-ORDER YANG DIBUAT DI E-STORE FW@MY1STOP yang akan diterima dan di proses.
More update:
  1. InsyaAllah we will moving soon, end of July jadi bagi anda yang berhasrat untuk COD please take note ya. We will moving to Desa Coaffield, Sungai Buloh.
  2. "MEGABLAST SALE", InsyaAllah will announce the details soon. Jadi keep following FW!
Alhamdulillah, lega rasa hati bila dapat berkomukasi dengan anda semua. InsyaAllah Iffa dalam usaha untuk memuatkan info sharing on breastpump dan breastfeeding di FW.com supaya kedatangan anda di sini, dipenuhi dengan ilmu dan info yang berguna dan menarik.

Terima kasih kerana sentiasa menyokong FW.

0 comments:

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More