Tuesday, September 20, 2011

Cara Membuat Pre-Order Breastpump di E-Store FW|SOSC @My1StopE-Store FW|SOSC @My1Stop: http://faheemswardrobe.my1stop.my

Tempahan Breastpump hanya diterima melalui E-Store di My1Stop. Lazimnya, tempahan adalah secara "Pre-Order" melainkan kami beritahu sebaliknya. Bagi tempahan melalui Pre-Order:
 1. Pastikan anda telah membuka akaun pelanggan di My1Stop
 2. Pilih item dan klik "Add to Cart" dan nyatakan kuantiti yang diperlukan, seterusnya Klik"Update Cart".
 3. Lengkapkan butiran yang diperlukan untuk penghantaran dan klik "Update Delivery"
 4. Pilih "Manual Payment to Seller" sebagai pilihan bayaran dan klik "Confirm Order".Pembayaran melalui "Credit Card Payment Through E-store" dan "Online Payment Through E-Store" juga diterima. Bayaran penuh dan 5% Service Charge akan dikenakan sekiranya anda menggunakan selain dari bayaran manual kepada Seller.
 5. Anda akan menerima email pengesahan dari pihak My1Stop sekirany a tempahan berjaya dibuat.
 6. Sila buat bayaran deposit sebanyak 50% dari jumlah keseluruhan ke akaun yang tertera di Welcome Board Faheem's Wardrobe. Pastikan anda email bukti pembayaran deposit kepada faheem.wardrobe@gmail.com.
 7. Bayaran baki perlu dibuat setelah item anda telah selamat sampai kepada kami, setiap item dijangka mengambil masa 2-3 minggu untuk tiba di Malaysia.
 8. Pihak kami akan menghantar notifikasi rasmi kepada anda apabila item anda telah selamat sampai sebelum item dihantar kepada anda.

  Diharap, entry ini menjawab sebarang persoalan berkaitan tempahan pre-order breastpump di Estore FW|SOSC. Kami tidak akan memproses order anda selagi kami tidak menerima notifikasi dari My1stop Sistem dan sebarang rayuan untuk mengecualikan anda dari membuat tempahan di Estore tidak akan dilayan.

  Kerjasama anda didahulukan dengan ucapan terima kasih.

Admin FW|SOSC

P/S: Sekiranya anda mempunyai masalah untuk Log In atau masalah berkaitan e-store, sila email kepada webmaster@my1stop.my.

0 comments:

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More